Skip to main content

Acteur

Commercial Centraal Beheer

Ewout in een filmpje voor de Rijksoverheid, juni 2021

Bäst Wishes

     

kerstcommercial 2020 van Bol.com

     

Opdrachtgever: bol.com
Bureau: Dept
Productiemaatschappij: DPPLR
Regisseur: Nils Vleugels
Sound: Amp.Amsterdam en Earforce

SpangaS

Bekijk via: https://spangas.kro-ncrv.nl/afleveringen/KN_1706797/groot-nieuws

Gips

Bekijk via: https://kort.ntr.nl/2015/09/07/gips

Showreel 2014

In 2022 speelde Ewout hovenier Gerrit Stam in een commercial voor Centraal Beheer. Eerder dat jaar speelde hij een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. in seizoen 2018-2019 speelde hij Ries Baltus in SpangaS. In 2015 speelde hij de rol van Buurman Marcel in de NTR kort GIPS, een film van Jeroen Houben In 2011 speelde hij de hoofdrol in de bedrijfsfilm Reclassering werkt, en in 2012 deed hij dat in een film voor Veiligheid.nl Verder vertolkte Ewout rollen in series waaronder Onderweg naar Morgen en Ernstige Delicten. En speelde in een clip van Acda en de Munnik. Speelde in tv-commercials voor merken zoals Toto, Plus supermarkten, Post NL en Wagner pizza. Zo af en toe werkt hij als mocap acteur voor games. Zo deed hij twee sessies voor Horizon Zero Dawn van de Nederlandse Producent Guerilla Games.

Horizon Zero Dawn

Daarnaast is Ewout ook als maker actief. In 2004 maakte hij samen met Ferry Timmer de documentaire HEF, een portret van drie zussen.

Ook als acteur beschouwt Ewout zijn eigen prestatie als onderdeel van een groter geheel dat tot stand komt door de gezamenlijke inspanning van een heleboel getalenteerde mensen. Zonder hen zou ook zijn aandeel niet kunnen floreren. Dank dus aan alle collega’s op elke denkbare positie.


HEF


Toto commercial


Reclassering Nederland werkt!


Acda en de Munnik - de Kapitein deel II